Vægttab er en vanesag

Er dine vaner dine venner?

Eller skubber de dig længere væk fra dit ønske om vægttab?

Ikke at kunne ændre vaner handler
ikke om manglende rygrad eller viljestyrke

men om at mangle de rigtige værktøjer – og det er dem, jeg kan hjælpe dig med at finde frem til.

Størstedelen af den måde du spiser på er styret af vaner, spisevaner. Dine spisevaner er nøglen til din vægt og de ændre sig ikke på magisk vis fordi du går på en kur. Brug i stedet din energi på at give dine vaner et eftersyn og find de små ændringer som du kan gennemføre hver dag, for de vil på sigt give dig vægttab, uden kamp og afsavn

Min viden kan hjælpe dig med at få styr på hvad der op og ned når det drejer sig om mad

Ved ikke at arbejde med slankekure og diæter, så slipper du for at skulle kæmpe med at spise ”rigtigt” og ”forkert”, for der findes ikke mad, der er mere rigtigt eller forkert end andet. Med det fokus der er på mad og sundhed på de sociale medier og generelt i medierne, er det næsten umuligt ikke at blive forvirret.

Min baggrund

Det er ikke ligegyldigt, hvilken viden der ligger bag

– Min tilgang er den solide, professionelle og vidensbaserede rådgivning

Jeg har altid arbejdet med mennesker, og det bedste jeg ved er, at få folk til at blomstre og trives.

Jeg er uddannet VaneCoach og har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Vejen dertil har ikke været lige, men fyldt med erfaringer, der kommer dig tilgode, når du og jeg skal samarbejde om at skabe resultater for dig.

I 10 år har jeg arbejdet som Sosu-Hjælper og Assistent, men det var som om, at jeg aldrig helt var landet på rette hylde, måske er det også lige der du står?

Efter at have fået min datter Lærke besluttede jeg for at forfølge min drøm, og her vil jeg gerne bringe dig hen – i mål med din drøm.

Min beslutning betød 2 år på HF og efterfølgende 3½ år, hvor jeg læste Ernæring og Sundhed med specialet Sundhedsfremme, Forebyggelse og Formidling.

De 5½ år var de hårdeste og bedste år på samme tid. Jeg har været på en fantastisk rejse, der har lært mig så meget om mad, krop og psyke og jeg ved, hvor svært og komplekst det er, at skulle ændre vaner.

vaneCoach-Line-Bentsen-h
 • Social– og sundhedshjælper

  Social og sundhedsskolen Herning (2004)

 • Social– og sundhedsassistent

  Social og sundhedsskolen Silkeborg (2010)

 • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

  VIA University College (2018)

 • Certificeret rygestopinstruktør

  VIA University College (2018)

 • Certificeret VaneCoach™

  Vanecoach IVS (2018)

 • Certificeret OverspisningsCoach™

  Vanecoach IVS (2018)

Jeg har et stort indblik i de mekanismer, der ligger bag vores vaneadfærd, og med min solide kostfaglige uddannelse kan jeg guide dig til, hvilke små skridt, der bedst hjælper dig med at nå dit mål, uden kamp og afsavn. Hos mig er det ikke alt eller intet, men både og.

Jeg tilbyder 2 forskellige forløb

begge skræddersyes til dig, din familie og hverdagen

Line har en evne til at være helt ufordømmende i sit møde med mennesker. Hun ønsker oprigtigt at hjælpe og hun er tålmodig som få. Hendes varme kombineret med benene på jorden og en fantastisk humor gør, at man føler sig tryg og forstået.

Annette Kjær Benfeldt
vaneCoach-Line-Bentsen

Skal jeg hjælpe dig til en sundere livsstil?

Jeg er certificeret Vane-og Overspisningscoach, det betyder at jeg har fokus på at hjælpe dig med at finde og ændre de små vaner som giver dig et stabilt og varigt vægttab. Jeg tror på at vejen til et holdbart vægttab er forskellig fra person til person og derfor tager jeg altid udgangspunkt i dig og din hverdag.

Lad mig hjælpe dig med at finde de ændringer der bedst hjælper dig mod dit mål, uden kamp og afsavn og lad os sammen få ryddet op i hvad der er sandt og falsk når det gælder mad og vægttab, så du kan bruge din energi på noget andet.

— Line Bentsen

Er du bare klar til at prøve noget nyt?

Kontakt mig for en uforpligtende snak og lad os sammen finde dit første lille skridt mod dit mål.