INDIVIDUELT VANECOACHING FORLØB

HOPPER DU FRA KUR TIL KUR?

Er du på en evig jagt efter en ny slankekur? Har du prøvet at bruge al din energi på at følge en kur, for så at ende med at tage alle de tabte kilo på igen og slå dig selv i hovedet med at du mangler rygrad?

vaegttab-rådgivning-en-til-en

Et individuelt vanecoach forløb handler små skridt mod det store mål

Når du er i et forløb hos mig, er det dig der sætter målet, og dig der går vejen, men jeg er med dig hele vejen og guider i, hvilket lille næste skridt, der kan hjælpe dig tættere på dit mål.

Jeg arbejder ikke med kostplaner, slankekure og diæter.

"Hvorfor ikke", siger du måske?

Man skal jo være villig til at lave store ændringer, hvis man vil opnå de store resultater – eller hvad? Hvis du har været på slankekur, så ved du også, at de store ændringer meget ofte ender i nederlag, fordi det bliver for svært at holde fast i på den lange bane.

Hvad er det store vægttab, du oplever i begyndelsen så værd, hvis du måneder senere ender med at tage det hele på igen? Og du så lige oveni har fået endnu en oplevelse og en følelse af, at være mislykket, med dig?

Hos mig er fokus på den lille ændring, som du kan gennemføre hver dag, uden at det skal være en kamp.

Ja, det lille skridt tæller, for ved at lave en lille ændring ad gangen, får vi sammen fundet din sti mod målet. Den sti, du kan gå resten af dit liv, uden at skulle kæmpe med regler, forbud og afsavn.

Et lille skridt, som man kan gennemføre hver dag, er en langt mere sikker vej til succes end det store spring, hvor alting skal ændres.

HVAD ARBEJDER DU MED PÅ ET INDIVIDUELT FORLØB?

At ændre vaner er en læringsproces, derfor prøver vi forskellige redskaber af, for at finde det der passer dig bedst.

Som VaneCoach og ekspert i ernæring og sundhed kan jeg hjælpe dig med:

  • At tage udgangspunkt i de vaner du helst vil arbejde med

    Jeg hjælper dig med at finde de vaner, der bedst muligt hjælper dig med at komme ned i vægt.

  • Det handler ikke om vægt, men om hverdag

    Det er vigtigste er at ændringerne fungerer i din hverdag, fremfor hvor meget du taber dig.

  • Fra overskud til underskud!

    Hvis du får fundet og ændret de vaner, der gør, at du er i kalorieoverskud og får dem ændret, så du kommer i kalorieunderskud, så vil vægten følge med ned.

Lad mig hjælpe dig med at finde de ændringer der bedst hjælper dig mod dit mål, uden kamp og afsavn og lad os sammen få ryddet op i hvad der er sandt og falsk når det gælder mad og vægttab, så du kan bruge din energi på noget andet.

vaneCoach-Line-Bentsen

Skal jeg hjælpe dig til en sundere livsstil?

Jeg er kostfagligt uddannet, så jeg kan hjælpe dig med finde de små ændringer der vil give dig den største effekt. Jeg har desuden igennem mit arbejdsliv mødt en masse mennesker, og jeg ved, at ikke to mennesker er ens. Derfor får du ikke en standardløsning, men en personlig plan, der er skræddersyet præcis til dig og din hverdag.

— Line Bentsen

HOP UD I DET – jeg tilbyder 3 forløb

Jeg tilbyder 3 forskellige forløb, lige fra at finde ud af, hvad der skal være dit første lille skridt mod dit mål – til dig, der ved hvad du vil, men har brug for coachingen til at nå helt i mål.