FAMILIE VANECOACHING FORLØB

Hvilke vaner giver du videre?

Har I børn i familien der kæmper med overvægt og er du i tvivl om hvordan du bedst hjælper? Ugeblade og medier er fyldt med gode råd, men de peger i alle mulige retninger.

Overvægt er ofte forbundet med skyld, skam, mobning, social isolation og mindreværd. Spisevaner grundlægges i barndommen, så hvad vil du gerne give videre?

familieterapi-vaegt-livsstil

Er du bange for, at dine børn skal kæmpe de samme kampe med væget, som du har

Når du er i et forløb hos mig, er det dig der sætter målet, og dig der går vejen, men jeg er med dig hele vejen og guider i, hvilket lille næste skridt, der kan hjælpe dig tættere på dit mål.

Hvilke vaner giver du videre?

Hvad og hvordan, vi spiser, er i høj grad noget, vi har med fra barndommen, så hvad vil du gerne give videre?

Har I børn i familien, der kæmper med overvægt? Overvægt er ofte forbundet med skyld og skam og en følelse af at være forkert. Som forældre kan det være svært at vide, hvordan man bedst hjælper sit barn. Medierne og magasinerne er fyldt med tips, tricks og gode ideer, og venner og familie er også tit hurtige til at komme med velmente råd, men hvad er op og ned i alt det, I hører og møder?

Jeg har en stor kostfaglig viden og kan hjælpe jer med, hvordan I bedst laver små ændringer, der er nemme at indføre i hverdagen, og som er børnevenlige. Jeg tager udgangspunkt i jeres familie og jeres hverdag. At hjælpe et barn med overvægt kræver, at hele familien er indstillet på at bakke op og tage del i de nye ændringer.

Jeg tilbyder samtale med jer forældre, men helst uden børn. Det er jer, der skal føre an i at lave ændringerne, og børn kan, hvis de oplever stort fokus på vægt og mad, få en forstærket følelse af skam. I nogle tilfælde medfører det en modreaktion.

gode vaner starter i barndommen, og holder hele livet.

HVAD ARBEJDER VI MED PÅ ET FAMILIE FORLØB?

Det er jeres ansvar som forældre at sætte rammerne for, hvordan I ændrer jeres vaner. Det arbejde støtter og vejleder jeg jer i. Børnene deltager som udgangspunkt ikke i vores samtaler, med mindre det giver mening for det, vi arbejder med lige nu. Børnene vil til gengæld elske at være inddraget i madlavningen – det styrker deres mod på at smage nye madvarer og undersøge råvarerne.

Som VaneCoach og ekspert i ernæring og sundhed kan jeg hjælpe jer med:

  • Værktøjer til at aftensmaden ikke ender i tårer og skænderier

    I får inspiration til sunde vaner, metoder til at skabe hygge om måltiderne og tage højde for børnenes præferencer, så I alle får positive tanker om maden. 

  • Jeg arbejder ikke med forbud & regler

    Fordi jeg ved, det ikke er vejen til et varigt vægttab – og især ikke vejen til et fleksibelt forhold til mad!

  • I min verden gælder det om at få gode og sunde vaner ind i hverdagen

    Der skal også være plads til slik og ballade – helt uden dårlig samvittighed.

Som VaneCoach hjælper jeg jer med at få de gode vaner på bordet.

vaneCoach-Line-Bentsen

Her er ingen fordomme & dårlig samvittighed

Jeg arbejder ikke med kostplaner, forbud og syndig mad. Her er plads til alt, men det handler om mængde og hyppighed. Jeg kan hjælpe med konkrete råd til, hvordan I som familie kan tage små skridt. Eksempelvis flere grøntsager ind i hverdagen, mere motion, sundere madpakker, styrket madmod og mindre slik og sukker, eller hvad lige præcis jeres familie har brug for hjælp til at ændre på.

Her er ingen fordomme, jeg ved selv, hvor svært det kan være at få en hverdag til at hænge sammen, men jeg ved også, hvor vigtigt det er, at børnene får sunde vaner med sig videre ud i livet.

— Line Bentsen

Tag skridtet for din families sundhed og fremtid

Jeg tilbyder 3 forskellige pakker, lige fra at finde ud af, hvad der skal være jeres første lille skridt mod målet, til jer, der ved hvad I vil, men har brug for coachingen til at nå helt i mål.